פורסם על ידי 2026-07-01
Screengrab באמצעות VGBootCamp לאחר שבילה כמעט שלוש שנים עם Echo Fox, MKLeo חתם עם T1 ויצטרף ל- ANTi בסגל ההולך וגדל של הארגון עבור Super Smash Bros. Ultimate, הודיעה היום T1. p>
"זה לא בדיחה," אמר T1. "T1 מקבל את [MKLeo] באופן רשמי לסגל הסמאש שלנו! אנו גאים לחזק את נוכחותנו בצפון אמריקה ולהמשיך את מורשתנו המנצחת עם כוכב העל הזה לצידנו! " P>
זה לא בדיחה. T1 מקדמת את @Mkleosb באופן רשמי בברכת סמאש שלנו!
אנו גאים לחזק את הנוכחות בצפון אמריקה ולהמשיך את המורשת המנצחת שלנו עם כוכב העל הזה בצד שלנו! # T1WIN # T1Fighting pic.twitter.com/GdaZFPWXbs
החתימה מגיעה רק כמה ימים אחרי שליאו זכה במייג'ור הראשון שלו השנה עם ניצחון על אנריקה " Maister ”Hernández Solís ב- Frostbite 2020. בשבוע שעבר, הכוכב Super Smash Bros. הודיע רשמית כי הוא נפרד מ- Echo Fox, שהתמוסס בנובמבר 2019, בתוךהתעלומה המתמשכת סביב עתידו של הארגון. p>
ליאו תמיד הזיקה לדרום קוריאה ונסע לשם לעתים קרובות כדי להתחרות בטורנירים שונים ובין אירועים לטיולים אישיים, כך שהחתמה זו הגיונית מאוד עבור שני הצדדים.
T1 הצטרפה לראשונה לסצנת הסמאש בכך שהחתימה את ANTi וגם את לארי "לארי לור" הולנד באפריל האחרון לפני שהביאה את הפוקימון ואת שחקן הסמאש Sejun Park בנובמבר. הקבוצה נפרדה מלרי לור בינואר וחיפשה שחקן אחר שיביא לקפל כשאנטי החלה לנסוע שוב לטורנירים נוספים.
מתי אנו מתחברים?
- T1 | MkLeo (@Mkleosb) 27 בפברואר 2020ליאו הוא השחקן המדורג העליון ב- Smash Ultimate בעולם, לאחר שזכה בסך הכל ב -15 טורנירים בשנה הראשונה של המשחק בסצנה התחרותית. הוא כבר זכה העונה בסופר-מייג'ור, לאחר שזה עתה השלים תחרות לוזרים היסטורית כדי לקחת הביתה את גביע פרוסטביט 2020, כמו גם סיום במקום השני בבראשית 7. p>
אני כל כך מתרגש לשחק וליצור תוכן עבור T1 אני אמשיך לנסות כמיטב יכולתי להמשיך לדחוף את המטא האולטימטיבית ולקבל את כל אותם זכיות בטורניר ? תודה רבה על ההזדמנות הזו. זו רק ההתחלה של הרבה דברים נהדרים עם המשפחה החדשה שלי ... @ T1 ❤️ https://t.co/5og36OyxZx
— T1 | MkLeo (@Mkleosb) 27 בפברואר 2020ליאו יש היסטוריה של זכייה שתואמת את שאיפתה של T1 לייצר תוצאות בכל היבטי מיזמי הספורט שלה. עם המלך הבלתי מעורער של אולטימייט בצוות, נראה כי T1 אולי פשוט תהיה מוכנה לקחת חלק נוסף מעולם הספורט בסערה.