פורסם על ידי 2026-07-25
Screengrab דרך T1 צוות האימון VALORANT של T1 פרסם מוקדם יותר היום הצהרה על האיסור על עוזר המאמן קודי "סטונר" מקלאוד בגידות במהלך קריירת ה- PUBG שלו.
"רצינו שכולם יבינו שאנחנו מודעים לחלוטין להיסטוריה של קודי, כולל האיסור שקיבל בגין התקנת צ'יטים בשני חשבונות נפרדים במהלך הקריירה שלו ב- PUBG", אמר המאמן הראשי של T1, דייוויד דניס.
הודעה מאת @daviddenisnd ו- @StunnerFPS. pic.twitter.com/Nz4HPhIlw0
— T1 (@ T1) 9 באפריל 2021סטונר דיבר גם בסרטון של T1, תוך שהוא מפרט את הקריירה שלו וכמה עלה לו האיסור.
בזמן האיסור שלו, סטונר היה ידוע בכינויו "אקסקו", על פי מגנו "Pr0phie" ראמוס, שהעלה אתמול אתמול את פסיקת צוות הספורט של PUBG על סטונר. p>
עושה התפקיד שלי כאחד משחקני PUBG ב Valorant להפיץ מודעות לכך ש- T1 אספה עוזר מאמן חדש @StunnerFPS אותו בחור ש- PUBG חקר והגיע למסקנה שאכן רמאות משנה עכשיו את שמומאקסקו ל- StunnerFPS ? חשב שאתה צריך לדעת. pic.twitter.com/GpHF9XzoRC
— Pr0phie (@ pr0phie) 8 באפריל 2021T1 הכריזה על סטונר כעוזר המאמן החדש של צוות ה- VALORANT שלה ב- 8 באפריל - ואז התרחש כאוס בתשובות להודעתו .
אנו שמחים להכריז על @StunnerFPS כמאמן עוזר לצוות החזקים שלנו! pic.twitter.com/eSSrbOOAy8
— T1 (@ T1) 8 באפריל 2021"'נפש אנליטית נהדרת' כן היה לו מוח אנליטי נהדר כשנאסר על בגידות ב- PUBG וחסם כל שחקן ו משנה את שמו בכל משחק ומשחק את דרכו למקום, "אמר שחקן PUBG של זניט אספורט, ג'אדן" וגאס "ג'יימס בתשובה להודעה.
"אתה לא יכול רק לרמות ב- PUBG ואז לשנות את שמך בחור שלי," אמר שחקן PUBG לשעבר ושחקן ה- Luminosity VALORANT הנוכחי, דיונדרה "YaBoiDre" בונד. p>
בהצהרה, שטונר הודה באשמתו. "זה לנצח יהיה החרטה הגדולה ביותר שלי," אמר סטונר. "זה חתך הרבה מההזדמנויות שלי וזה בסדר.בסופו של יום, זו אשמתי שהייתי חלק מאותו אירוע. " P>
דניס חזר על עמדתו ואמר כי הוא מאמין שסטונר השתנה. P>
הקפד עקוב אחרינו ב- YouTube לקבלת חדשות וניתוחים מדויקים יותר.